Empatec Opdrachtgevers Vakbedrijven Verpakken

Verpakken

Uw product is bij ons in goede ‘Verpakkings’handen

Empatec Verpakken is dé professionele partner op het gebied van handmatig of machinaal, repeterend inpak- of ompakwerk gericht op de food en non food markt.

Onze enthousiaste teams in Sneek en Franeker zorgen ervoor dat uw product volledig naar wens wordt verpakt. Hierbij is een goede voorbereiding, planning, kwaliteitscontrole en logistiek van wezenlijk belang. Aspecten die wij dan ook systematisch aanpakken en zorgvuldig controleren.

Naast handverpakken beschikken wij over diverse verpakkingsmachines voor bijvoorbeeld: krimpverpakkingen, flowpacks, singlepacks en bundelverpakkingen. Twijfelt u over wat voor uw product de beste manier is om te verpakken? Wij denken graag mee. Dankzij onze kennis en ervaring ontvangt u altijd advies op maat. Ons vakbedrijf voldoet aan het kwaliteitssysteem ISO 9001:2008

Verpakken, bewaren en opslaan.

Wilt u uw producten liever bij u op locatie verpakt hebben? Ook dat kan! En is er bij uw organisatie tijdelijk onderbezetting vanwege ziekte en/of seizoen pieken? Dan helpen we graag een handje mee. Kortom: verpakken of ompakken? Uw opdracht wordt met veel enthousiasme, passie en nauwkeurigheid uitgevoerd door medewerkers die trots zijn op hun vak.

Meer weten?

Bel de bedrijfsmanager van Empatec Verpakken: Evert Visser of vul onderstaand formulier in.

Onze partners

Bel mij terug

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.