Empatec Opdrachtgevers Vakbedrijven Timmerwerk

Timmerwerk

Wij slaan de spijker op zijn kop.

Onze machinale houtbewerkers verstaan hun vak en hebben een goede troef in handen: veelzijdigheid. Hout is er in vele soorten met elk zijn specifieke eigenschappen. Met onze deskundigheid over dit natuurproduct bereiken we een prachtig eindproduct waar bedrijven mee uit de voeten kunnen.

Wij vervaardigen onder anderen damwanden voor weg & waterbouw , balkconstructies voor de bouw en we zijn goed  in schaaf- en profileerwerk. Een van onze specialiteiten is repeterend en seriematig werk voor diverse constructies. Wij maken gebruik van moderne technische apparatuur, zoals een supermoderne zes-zijdige houtbewerkingsmachine en daar zijn we best wel trots op!

De ontwikkelingen in de bouw- en timmerbranche en in de grond- weg- en waterbouw volgen we op de voet en dat ziet u zowel terug in onze producten als in onze technische infrastructuur. Wij stellen hoge eisen aan veiligheid en duurzaamheid, leveren op tijd volgens afspraak en tegen een marktconforme prijs.

Tarieven houtbewerkingen Empatec 2018

Meer weten?

Bel of mail met onze accountmanager Eggie Hulshof (m.06 14 92 22 77 / E.Hulshof@Empatec.nl)

U kunt ook onderstaand formulier invullen

Bel mij terug

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.