Empatec Opdrachtgevers Vakbedrijven Woningonderhoud en schilderwerk

Woningonderhoud en schilderwerk

Wij zetten de puntjes op de ‘i’.

Onze afdeling is van alle markten thuis. Wij passen woningen aan volgens de richtlijnen van de WMO. Dankzij ons werk kunnen mensen langer thuis blijven wonen en dat geeft ons voldoening. Ook kunt u ons inschakelen voor schilderwerk voor zowel binnen en buiten, zakelijk of particulier. Het mooie van ons vak is dat wij de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten voor werk- en woongenot.

WMO staat voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. WMO-voorzieningen zijn voor mensen die door ouderdom, een beperking of chronische ziekte belemmerd zijn in het dagelijkse leven. De gemeente schakelt Empatec in wanneer een aanvraag voor WMO wordt gehonoreerd en de werkzaamheden passen in ons werkpakket. Voor het schilderwerk hebben we de beste schilders in huis. Naast het traditionele schilderwerk voorzien we ook bouwwerken, bruggen, molens en hekwerken van een kwalitatief en vakkundig ‘likje’ verf. Bij ons hoort u dan ook niet snel nee op uw vraag.

Schilderwerk

Voor bedrijven en particulieren voert Empatec regelmatig hoogwaardig schilderwerk uit. Dit varieert van ‘de winterschilder’, tot plafonds witten en deuren en kozijnen verven. De medewerkers van Empatec zijn vakbekwaam, zorgvuldig en verzorgen het hele traject. Van inventarisatie van het werk, naar voorbereiding (afkrabben, impregneren, voorstrijk, schuren) tot de uiteindelijke afwerking.

Woningonderhoud en schilderwerk: mogelijkheden en prijzen

Voor particulieren doen wij veel woningonderhoud en schilderwerk, maar ook groenonderhoud en bestrating. De mensen van Empatec weten waar zij het over hebben en adviseren u en denken met u mee. Wilt u vrijblijvend een gesprek aanvragen?

Bel of mail met onze accountmanager Susanne Poiesz: 06 – 438 386 36 of s.poiesz@empatec.nl

U kunt ook uw gegevens invullen en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.