Empatec Opdrachtgevers Vakbedrijven Montage

Montage

Wij hebben geen lopende band nodig.

Vaardige handen houden zich bij Empatec Montage bezig met monteren en assembleren van producten tot één eindproduct. Geen lopende bandwerk voor ons; alle opdrachten gaan nét weer even anders. Neem de bedrading van een contactdoos bijvoorbeeld; die moet precies goed zijn anders komt hij niet door de strenge test. Ons werk is precisiewerk en daar zijn we goed in.

Van klein precisiewerk tot groter werk. Empatec montage wordt ingeschakeld als een geautomatiseerde productielijn niet mogelijk is of niet loont. Wij gebruiken weinig ingewikkelde en/of hoogwaardige apparatuur. Bij het monteren komt het aan op de kwaliteit en motivatie van onze medewerkers.  Alles wordt bij ons voor aflevering zorgvuldig gecontroleerd en getest. Het mooie van ons werk is dat het mensenwerk is. Daar zijn wij goed in bij montage en ook trots op!

Graag zijn we een partner die meer doet dan alleen de montage. Wij kunnen verpakken naar de wensen van uw klant of het daar rechtstreeks afleveren. Ook denken wij mee in voorraadbeheer en leveringen worden afgestemd op uw weekbehoefte. Empatec montage werkt nauw samen met onze collega’s van de metaal. Zij verzorgen het staalwerk; wij de montage en de levering. Een ijzersterke combinatie!

Meer informatie over onze Montage afdeling?
U kunt contact opnemen met onze accountmanager Eggie Hulshof (m. 06 149 222 77 / E.hulshof@empatec.nl) of vul onderstaand formulier in.

Bel mij terug

 

 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.