Empatec Opdrachtgevers Vakbedrijven Empatec Meubel

Empatec Meubel

Empatec Meubel is goed Houtbaar.

Hout, is prachtig en eerlijk. Met dit natuurlijke materiaal is het fantastisch werken en kunnen wij voor u producten maken die uitnodigen tot gebruik. Wij maken in Franeker houten kinder- en schoolmeubilair, houten meubilair voor luxe safaritenten en buit- en binnenmeubilair voor bekende en gerenommeerde ontwerpers. Allemaal producten die goed ‘houtbaar’ zijn en daar zijn we trots op!

Ambitieuse sociaal firm
Uw partner, Empatec Meubel, is betrouwbaar en op u als klant gericht. Wij volgen de ontwikkelingen in de hout- en meubelbranche op de voet. Op deze manier kunnen wij onze vakkennis en ervaring op een innovatieve en professionele manier inzetten voor u als opdrachtgever. Dit ziet u terug in zowel onze high-end producten, onze technische infrastructuur en onze professionele ontwikkel programma’s voor mensen uit diverse doelgroepen. Onze productiefaciliteit is met name toegespitst op het produceren van houten materialen van grondstof tot eindproduct of halffabricaat. Het hout wordt machinaal, seriematig en repeterend verwerkt. Uiteraard stellen we hoge eisen aan veiligheid en duurzaamheid en leveren tegen een marktconforme prijs. Ons bedrijf voldoet aan het kwaliteitssysteem ISO 9001-2015

Wij geloven in de kracht en de mogelijkheden van ieder mens. Liefhebbers zijn we die hoogwaardige houten meubels met toewijding voor u produceren!

Wij werken voor en samen met:

family-w   weltevreden   pastoe

       Rolf groep

            

Lees de ervaringen van onze klanten

Meer weten?

Bel of mail met onze bedrijfsmanager Johannes Brinksma: 06 – 485 112 85 / j.brinksma@Empatec.nl). U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Bel mij terug

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.