Metaal

Wij zijn ijzersterk.

Empatec Metaal is één van de zes bedrijven van Empatec. Wij leveren méér dan alleen producten. We zijn een partner van onze opdrachtgevers. We denken graag mee in alle fasen van het proces; van ontwerp tot uitlevering. Dit realiseren we in een open werksfeer waar de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk zijn neergelegd. We zijn ook al jaren leverancier van lasmateriaal voor scholen en bedrijven.

Waarin zijn wij bijzonder?
We werken met ijzersterke en bijzondere werknemers. Juist dat onderscheidt ons in de markt. Niet iedereen heeft de volledige loonwaarde of kan de prestatie leveren die in het reguliere bedrijfsleven wordt verwacht. Maar iedereen levert wel 100% van wat hij of zij kan bijdragen. Juist daarom kiezen opdrachtgevers heel bewust voor ons. We voldoen aan het kwaliteitssysteem ISO 9001-2015.

Specialisatie
Ons bedrijf is specialist in behuizingen voor industriële toepassingen, van besturingskasten tot hondenpoepcontainers. Deze leveren we geheel volgens uw specificaties in kleine en middelgrote series. Daarvoor beschikken we over een uitstekend uitgeruste plaatwerkerij voor verwerking van plaatwerk tot en met 4 mm dikte en lichte constructies. In heel Nederland kunnen we voor lasopleidingen NIL werkstukken (autogeen, booglassen met beklede electrode, MIG/MAG lassen en TIG lassen) uit voorraad leveren.

Onze apparatuur bestaat o.a. uit een Trumpf Trupunch 1000 ponsnibbelaar, een nc ponsmachine en CNC kantbanken tot 3000 mm en 130 ton.

Meer informatie over ons vakbedrijf Metaal?

U kunt contact opnemen met onze accountmanager Bas Visser: 06 – 383 031 24  / bas.visser@empatec.nl. Of vul onderstaand formulier in.

Bel mij terug

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.