Metaal

 

 


Wij zijn ijzersterk.

In alles wat wij doen geloven wij in de kracht en de mogelijkheden van mensen. Wíj zijn de mannen en vrouwen van Empatec Metaal. Betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons voorop. Wij werken samen. Als partner met onze opdrachtgevers. Empatec Metaal doet meer dan alleen productiewerk. We denken graag mee. Over enginering. Over hoe we een idee over een product kunnen door ontwikkelen, ontwerpen en produceren. Daar zijn we ijzersterk in.

Bijzonder

Empatec werkt met ijzersterke en bijzondere werknemers. Niet iedereen heeft de volledige loonwaarde of kan de prestatie leveren die in het reguliere bedrijfsleven wordt verwacht. Maar iedereen levert wel 100% van wat hij of zij kan bijdragen. Daar doen we het voor.

Specialisatie

Empatec Metaal is een gerenommeerd metaalbedrijf met klanten in binnen- en buitenland. Ons bedrijf is specialist in behuizingen voor industriële toepassingen, van besturingskasten tot hondenpoepcontainers. Deze leveren we geheel volgens specificaties in kleine en middelgrote series. Daarvoor beschikken we over een uitstekend uitgeruste plaatwerkerij voor verwerking van plaatwerk tot en met 4 mm dikte en lichte constructies. In heel Nederland kunnen we voor lasopleidingen NIL werkstukken (autogeen, booglassen met beklede electrode, MIG/MAG lassen en TIG lassen) uit voorraad leveren.

Machinepark

Onze apparatuur bestaat o.a. uit een Trumpf Trupunch 1000 ponsnibbelaar, een nc ponsmachine en CNC kantbanken tot 3000 mm en 130 ton. We voldoen aan het kwaliteitssysteem ISO 9001-2015.

Dit zijn onze partners:

                                         

            

                 

Meer informatie over Empatec Metaal?

Bel of mail Richard Kuizenga – Accountmanager: 06 – 383 031 24  / r.kuizenga@empatec.nl. Of vul onderstaand formulier in.

Bel mij terug

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.