Food

Wij verpakken uw product met de juiste zorg.

Bij de afdeling Food van Empatec loop je niet zo maar binnen. Hier worden levensmiddelen verpakt onder gecontroleerde omstandigheden en wordt de strenge regelgeving in de voedselveiligheid nageleefd. Uw product is bij ons in hygiënische handen en in een hygiënische omgeving. Dit gebeurt goed en met de juiste zorg. Wij zijn ISO 22.000 en SKAL gecertificeerd en daar zijn we supertrots op. Onze werkplekken worden tevens gebruikt als werkervaringsplek in het kader van de participatiewet.

Empatec Food verpakt harde snoepsoorten, eetpapier en diverse voorverpakte producten, zowel handmatig als machinaal. We verpakken bulk met een terugkerend karakter en we kunnen de logistiek voor u verzorgen.  Wij beschikken over de volgende mogelijkheden om machinaal te verpakken:
– Flowpack machines
– Transwrapmachine
– Single transwrapmachine
– Krimpautomaten
– Sealapparaten
– Etiketteermachine.

Meer informatie over onze Foodafdeling?

Download ons overzicht: Empatec productiemiddelen foodpack  voor meer informatie en details over onze productiemiddelen en de specificaties van de verschillende verpakkingsmachines. U kunt ook contact opnemen met onze accountmanager Eric Tanahatoe of vul onderstaand formulier in.

Bel mij terug

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.