Empatec Opdrachtgevers Vakbedrijven Empatec Facilitaire Services

Empatec Facilitaire Services

Daar draaien we onze handen niet voor om.

Iedereen voelt zich prettig in een schone omgeving en daar werken we bij Empatec graag aan mee. Schoonmaken is een vak op zich en daarom werken wij samen met professionele schoonmaakbedrijven zoals Van Dijk en De Boer en Rooth Multiservice. Zo versterken we elkaar en leveren wij maatwerk.

Onze samenwerking met Van Dijk en De Boer en Rooth is vastgelegd in een consortium. Hierdoor kunnen wij een totaalconcept in de schoonmaak aanbieden en tevens een fantastisch leer- en werktraject realiseren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij vergroten daarmee de kansen op een reguliere baan en de mogelijkheden voor verdere ontwikkeling om zijn of haar capaciteiten optimaal in te zetten op het vakgebied schoonmaak.

Schoonmaakservice

De schoonmaak van gemeentelijke gebouwen, recreatieve panden in de gemeente Súdwest-Fryslân en de onderwijsinstelling Odyssee in Sneek zijn voorbeelden waarin onze samenwerking tot uiting komt. Het recreatieve werk bestaat uit het schoonmaken van sanitair in jachthavens en openbare toiletten. We werken met de modernste materialen en voldoen aan de geldende Arbo en milieunormen. Kortom: uw pand ook blinkend schoon? Neem dan snel contact met ons op!

Lees de ervaring van Sibold Jellema van Rooth Multiservice

Bel mij terug

9 vakbedrijven: ook in te zetten voor úw bedrijf!

Bij Empatec staat het produceren van diensten en producten die voor onze klant toegevoegde waarde hebben centraal. Dat doen we met een moderne infrastructuur in 9 vakbedrijven. Daarbij leveren wij hoge kwaliteit. Onze vakbedrijven hebben dan ook alle benodigde certificeringen en keurmerken.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.