Empatec Opdrachtgevers Vakbedrijven Empatec Detachering & Coaching

Empatec Detachering & Coaching

Waardevolle medewerkers en de beste begeleiding 

Bent u op zoek naar de juiste invulling van een werkplek? Wilt u daarnaast ook langdurig invulling geven aan uw MVO beleid? Hiervoor kunt u Detachering & Coaching van Empatec inzetten. Via ons kunt u gemotiveerde en ervaren medewerkers van Empatec inzetten binnen uw bedrijf. Zij zijn opgenomen in het doelgroepenregister. Wij zorgen voor de juiste invulling van een werkplek op het gebied van MVO. Deskundig en bewogen helpen we u bij uw case. Om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een juiste plek te geven.

Eigen initiatief
Onze jobcoaches zorgen voor deskundige begeleiding van zowel de medewerker als leidinggevende. Wij werken met de Eigen Initiatief Methode (EIM). Dit houdt in dat wij de werknemer coachen naar maximale zelfredzaamheid. Hierbij maken wij gebruik van een aantal tools. Deze zijn terug te vinden in een werknemers- en werkgeversmap. Hierin volgen wij de ontwikkeling van de werknemer. Ook staan hier tips en adviezen in voor u als werkgever.

Wij vinden het belangrijk dat de werknemer op een zo zelfstandig en stabiel mogelijke manier functioneert binnen uw bedrijf.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.