Empatec Opdrachtgevers Vakbedrijven Bestrating

Bestrating

Wij passen goed in uw straatbeeld.

Bestrating is een specialiteit. Onze stratenmakers weten dat en leggen vakkundig een oprit of terras aan met de sierstenen die u zorgvuldig heeft uitgekozen. Zij draaien hun hand ook niet om voor het herstel van wegen, trottoirs en wegmeubilair. En daarnaast weten zij alles van riolering en drainage. Kortom: wij passen ook in uw straatbeeld!

Van oudsher is bestratingswerk een zwaar beroep. Wij hebben allerhande machines en tilapparatuur om onze medewerkers zo veel mogelijk te ontlasten. Maar het uiteindelijke straatwerk blijft mensenwerk en handwerk. En dat kunnen we als de beste voor zowel zakelijk als privé bestratingswerk.

Bestrating: mogelijkheden en prijzen

Voor particulieren doen wij veel bestratingswerkzaamheden, maar ook tuinonderhoud en schilderwerk. De mensen van Empatec weten waar zij het over hebben en adviseren u en denken met u mee. Wilt u vrijblijvend een gesprek aanvragen?

Bel of mail met onze accountmanager Gijs Druijff (06 387 621 43 / G.Druijff@empatec.nl)

U kunt ook uw gegevens invullen en wij bellen u terug.

Bel mij terug

12 vakbedrijven: ook in te zetten voor úw bedrijf!

Bij Empatec staat het produceren van diensten en producten die voor onze klant toegevoegde waarde hebben centraal. Dat doen we met een moderne infrastructuur in 12 vakbedrijven, verspreid over ons hele werkgebied. Onze kerncompetentie is het uitvoeren van eenvoudige werkzaamheden. Daarbij leveren wij hoge kwaliteit. Onze vakbedrijven hebben dan ook alle benodigde certificeringen en keurmerken. We zijn zorgvuldig, zowel in onze rol als werkgever als richting onze opdrachtgevers en zien onze veelzijdigheid als grote kracht.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.