Empatec Opdrachtgevers Samenwerken

Samenwerken

Werkgevers en Sociaal Verantwoord Ondernemen

Empatec en Pastiel streven naar een relatie met haar opdrachtgevers die niet gaat om financieel voordeel alleen.

Elke werkgever is sociaal. Wij maken het mogelijk om ‘sociaal’ concreet te maken. Of het nu is door onze werkgevers te helpen met invullen van een vacature door iemand die het uit zichzelf niet helemaal redt, of door werk uit te voeren, producten te maken waar mensen met een beperking met hart en ziel aan werken. Wij bieden de oplossing.

Meedenken en adviseren

Alle medewerkers van Empatec en Pastiel zijn specialisten in hun vakgebied, of dit nu gaat om de uitvoering van werkzaamheden onze meubelfabriek of om advies over de invulling van BAB banen. Wij staan voor onze kennis en kunde en denken mee.

Invulling van SROI & BAB banen

Ons zusterbedrijf Pastiel verzorgt voor werkgevers in de regio de invulling van SROI en BAB banen. Dit staat voor Social Return on Investment en Bijzondere Afspraak Banen. Zij adviseren over de mogelijkheden en hebben daar vaak ook de juiste kandidaten voor. In alle gevallen biedt Pastiel één aanspreekpunt voor de dienstverlening. Dit zijn onze accountmanagers en jobcoaches.

Partners

Pastiel en Empatec werken samen met Keetman Druk & Print.

“Als officieel partner van Pastiel & Empatec bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om deel uit te maken van ons dagelijkse werkproces. Elke medewerker is specialist op zijn of haar vakgebied.”

Ga naar de website van Keetman Druk & Print

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Bel mij terug

12 vakbedrijven: ook in te zetten voor úw bedrijf!

Bij Empatec staat het produceren van diensten en producten die voor onze klant toegevoegde waarde hebben centraal. Dat doen we met een moderne infrastructuur in 12 vakbedrijven, verspreid over ons hele werkgebied. Onze kerncompetentie is het uitvoeren van eenvoudige werkzaamheden. Daarbij leveren wij hoge kwaliteit. Onze vakbedrijven hebben dan ook alle benodigde certificeringen en keurmerken. We zijn zorgvuldig, zowel in onze rol als werkgever als richting onze opdrachtgevers en zien onze veelzijdigheid als grote kracht.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.