“Ook voor een complete klus waarbij meerdere vakgebieden nodig zijn, kunnen we uitstekend terecht bij Empatec.”

Empatec Ervaringen Aant Kingma, coördinator planmatig onderhoud Wonen Zuidwest Friesland

Aant Kingma, coördinator planmatig onderhoud Wonen Zuidwest Friesland

“Empatec doet het met beleid, dat is het verschil.”

Vanzelfsprekende samenwerking.

Wij besteden al jaren onze groenwerkzaamheden uit aan Empatec. Toen ik 30 jaar geleden mijn werkzame carrière begon bij de gemeente Sneek had ik al te maken met veel van de huidige medewerkers. De samenwerking met Empatec vind ik daarom vanzelfsprekend. Ik weet wat ik aan ze heb en voor het snoeien, schoffelen en maaien hoef ik geen andere partij. We hebben een doorlopend onderhoudscontract en dat bevalt prima. Een paar keer per jaar is er een (laagdrempelige) bespreking met de voorman over de geleverde kwaliteit en eventuele verbeterpunten. Dit werkt voor mij het beste, want de voorman staat in het veld en kent onze bewoners en hun persoonlijke wensen. Ik houd van korte lijnen. Ook andersom, zodat we vrij snel kunnen schakelen.

Meer dan alleen groenwerk

Veel van deze medewerkers van Empatec zijn ook onze huurders en dat heeft zijn voordeel. Ze zijn bekend in dit woongebied en zijn er trots op dat ze ‘hun’ wijk goed onderhouden, dat merken we wel. Wat dat betreft hebben we beide dezelfde doelstelling. Empatec zorgt voor werk en wij als WZF zorgen voor huurwoningen. Maar Empatec doet meer dan alleen het groenwerk. Voorbeelden hiervan zijn onder anderen de bestrating, de riolering checken en afschotverbetering. Ook voor een complete klus waarbij meerdere vakgebieden nodig zijn, kunnen we uitstekend terecht bij Empatec.

Verstand van de beplanting

De voorbereidende werkzaamheden voor gevelonderhoud, het terugsnoeien van beplanting en het verwijderen van klimop regel ik via Empatec. Het is slimmer dat Empatec dat doet, dan een aannemer. Empatec doet het netter, heeft verstand van de beplanting en kent de situatie. Wanneer een aannemer met een grote kettingzaag alles weghaalt, start het project meteen slecht. Empatec doet het met beleid, dat is het verschil. Kortom: Voor onze organisatie is Empatec dan ook een begrip!

Bekijk de website van Wonen Zuidwest Friesland

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.