Roel Muskens – Head of Product Development & Production Weltevree


“Empatec Meubel durft de nek uit te steken en dat is een goede ontwikkeling. We hebben enorme waardering voor de inzet en het zoeken naar oplossingen.”

WeltevreeBijzondere producten op een eerlijke manier geproduceerd

Weltevree is een Nederlands productlabel en ontwikkelt en produceert oorspronkelijke producten voor de leefomgeving. Samen met gerenommeerde ontwerpers creëren we bijzondere meubelen en accessoires voor buiten met als doel dat mensen op een andere manier naar hun omgeving kijken. Voorbeelden hiervan zijn onze Wheelbench; een bank die verplaatsbaar is en mee kan verhuizen met de zon en onze patioset; een beschutte bank met extra hoge rugleuning om de plekjes in een tuin of park te vinden met het mooiste uitzicht. Weltevree is trots op de wijze waarop we produceren en we kunnen zeggen dat alles op een eerlijke manier wordt gemaakt. Zo zijn we ruim anderhalf jaar geleden bij Empatec Meubel terechtgekomen omdat dit bedrijf binnen ons plaatje past. In het begin was het zoeken naar de juiste manier van samenwerking maar we hebben enorme waardering voor de inzet en het zoeken naar oplossingen.

Vertrouwen in de toekomst

Empatec Meubel durft de nek uit te steken voor nieuwe uitdagingen en dat is een goede ontwikkeling. Er is goed overleg om te zien of producten passen binnen Empatec Meubel, want bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn ook regelmatig zelf aanwezig op de meubelfabriek om de voortgang te bespreken. Onze eerste opdracht voor Empatec Meubel was de productie van strandstoelen maar inmiddels is het assortiment uitgebreid. Weltevree is ontstaan uit de behoefte om buitenproducten voor iedereen toegankelijk te maken en hierin is Empatec Meubel voor ons een betrouwbare partner. We zien de samenwerking in de toekomst vol vertrouwen tegemoet. De vraag naar bijzondere meubelen en accessoires voor buiten neemt nog steeds toe op zowel zakelijk als particulier gebied en dat is voor beide bedrijven een goede ontwikkeling.\

Terug naar alle ervaringen
Neem contact op met Empatec Meubel

 

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.