René de Joode – Operations Manager DLP Industry


“DLP Industry zou Empatec Verpakken zeker aanraden bij andere bedrijven. We zijn accuraat en erg snel geholpen.”


DLP Industry levert een groot assortiment artikelen op het gebied van stationery, feest, school en kantoor. Onlangs zagen wij ons geplaatst voor een uitdaging: één van onze eindklanten kwam last-minute met een verzoek om een artikel om te pakken. Omdat het een seizoenartikel betreft was het voor ons en de eindklant essentieel dat de leverdatum niet verschoven zou worden. Hierdoor hadden we snel ‘handjes’ nodig.


Google

Onze organisatie zit in het westen en in onze regio waren alle sociale werkvoorzieningen net op dat moment voorzien van werk. Ik ben toen op de mogelijkheid gewezen om in het noorden van het land op zoek te gaan naar sociale werkvoorzieningen die ook werkzaamheden rondom verpakken uitvoeren. En zo ben ik via Google bij Empatec Verpakken terecht gekomen. Ik heb contact opgenomen en ben goed geholpen. Binnen hele korte tijd was ons probleem verholpen. Het is belangrijk dat wij op tijd kunnen leveren bij onze klanten. En dankzij de hulp van Empatec Verpakken is dat gelukt!”

DLP Industry zou Empatec Verpakken zeker aanraden bij andere bedrijven. We zijn accuraat en erg snel geholpen. We zijn zelfs zó tevreden dat we alweer een nieuwe aanvraag bij Empatec Verpakken hebben uitstaan.

 

Terug naar alle ervaringen
Neem contact op met Empatec Verpakken

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.