Hinne-Jan Kootstra – inkoper en logistiek manager bij Modderman


“We hebben alle vertrouwen in onze samenwerking met Empatec Verpakken”

De geur van koekkruiden komt je tegemoet. Kruidnoten, pepernoten en taaiproducten, dát zijn enkele specialiteiten van Modderman. Het familiebedrijf is al meer dan 100 jaar gevestigd in het Friese plaatsje Rotsterhaule. Ze brengen de meest smakelijke producten op de markt, geproduceerd volgens geheim familierecept. Sinds vorig jaar pakt Empatec Verpakken chocolade kruidnoten in voor Modderman.

Hernieuwd contact

Hinne-Jan Kootstra, inkoper en logistiek manager bij Modderman: “In het verleden hebben we al eens samengewerkt met Empatec. Op een gegeven moment zijn we elkaar uit het oog verloren. Totdat Jan Feenstra, de accountmanager van Empatec Verpakken, vorig jaar weer contact met ons heeft gezocht. Empatec had net een nieuwe inpakmachine aangeschaft. We zijn langs geweest in Sneek om deze te bekijken. Deze machine sluit perfect aan bij ons wensen.”

Maatschappelijk betrokken

We zijn een grote producent van onder andere ontbijtkoeken en pepernoten. Dit moet allemaal ingepakt worden. We besteden het werk uit aan verschillende bedrijven, waaronder Empatec. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk zaken te doen met Friese bedrijven. Maar we willen ook maatschappelijk betrokken zijn. We vinden het daarom fijn om samen te werken met Empatec. De medewerkers hebben soms nét even wat meer sturing nodig dan bij een regulier bedrijf. En die sturing, die krijgen ze bij Empatec. Het contact met Empatec Verpakken is goed. We communiceren open en eerlijk. Samen kijken we wat we kunnen. En als er iets is, dan bespreken we dat met elkaar.”

Modderman heeft alle vertrouwen in de samenwerking. Als alles goed blijft verlopen, dan willen ze graag kijken hoe de samenwerking uitgebreid kan worden in toekomst.

Terug naar alle ervaringen
Neem contact op met Empatec Verpakken

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.