Jantina de Boer – bedrijfsleider Fiets-O-Fit


Jantina de Boer: “Empatec Verpakken denkt mee in oplossingen en dat wordt enorm gewaardeerd door Fiets-O-Fit”


Fiets-O-Fit
is een internationaal opererende importeur en distributeur die zich richt op de levering aan grootwinkelbedrijven en retail organisaties in Europa. Het bedrijf is twintig jaar geleden overgenomen door Richard Veldwiesch. Ze zijn begonnen met fietsonderdelen en inmiddels handelen ze ook in motorolie, middelen voor auto onderhoud én spuitverf. Inmiddels is Richard bijna met pensioen. En laat het werk graag over aan zijn vertrouwde team.

Fiets-O-Fit bedrijfsleider Jantina de Boer: “Jaarlijks gaan er heel veel producten door onze handen. Deze komen grotendeels uit Nederland, maar ook uit het buitenland, via vaste leveranciers. En komen in Sneek binnen bij ons magazijn. Onze grootste afnemer is Action. We doen méér dan alleen maar producten aan hen leveren. We denken mee, kunnen snel schakelen, zijn flexibel én lossen problemen op. Dat kan bijvoorbeeld een aanpassing zijn op een etiket. Of een instructieboekje dat net niet goed op een spuitbuis is bevestigd.”

Handig!
“Op zulke momenten komt Empatec Verpakken in beeld voor rework (een foutproduct herstellen, producten omlabelen of her-verpakken). Het gaat dan om grote aantallen. ’s Ochtends gaan wij dan om tafel met Empatec Verpakken. Vaak wordt er diezelfde dag al een oplossing geboden voor ons probleem. En binnen een paar werkdagen is het dan weer opgelost. Empatec Verpakken is flexibel en kan snel schakelen. Bijkomend voordeel is dat Empatec Verpakken in Sneek zit, vlak bij ons magazijn. Logistiek gezien is dit erg handig.”

Transformatie
“Als klant hebben wij gemerkt dat Empatec Verpakken een transformatie is ondergaan. Er worden andere prijzen gehanteerd. Deze zijn omhoog gegaan. We hebben toen wel even rondgekeken naar andere partijen. Maar we hebben toch besloten om bij Empatec te blijven. Want het gaat om méér dan geld. Empatec Verpakken denkt mee in oplossingen en dat wordt enorm gewaardeerd. Ook is Empatec Verpakken snel beschikbaar, een belangrijke factor voor ons. Het probleem moet in één keer goed opgelost worden. Een sticker kan iedereen ergens opplakken, maar bij Empatec Verpakken gebeurt het ook recht. En dan is de prijs van ondergeschikt belang!”

“Alle partijen die links en rechts van ons staan in de keten, zijn op de één of andere manier met elkaar verweven. Zo ook Empatec Verpakken. We zijn blij dat er in onze keten op deze manier ook aandacht is voor een de maatschappelijke kant van onze samenleving.

 

Terug naar alle ervaringen
Neem contact op met Empatec Verpakken

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.