“We zien Empatec als verlengstuk van onze organisatie.”

Empatec Ervaringen Jan Slager, manager Vastgoed & Dagelijks Onderhoud Accolade

Jan Slager, manager Vastgoed & Dagelijks Onderhoud Accolade

We zien Empatec als verlengstuk van onze organisatie.

Mutatie- en schilderwerk

Accolade is een woningbouwcoöperatie in Friesland en dan met in name in Drachten, Heerenveen, Joure, Sneek en Franeker. We beschikken over circa 16.500 huurwoningen waar we tevens het woningonderhoud voor verzorgen. Dit is het woon klaar maken voor een nieuwe huurder of voor onderhoud tijdens de huurperiode. Voor het mutatie- en schilderwerk schakelen wij in Sneek en omstreken Empatec in. De samenwerking met Empatec is er al heel lang en gaat naar volle tevredenheid van zowel onze kant als van de bewoners. Ook als er nog wat extra’s wordt gevraagd, nemen jullie medewerkers dit als extra service mee. We hebben een contract over het mutatiewerk maar onlangs heeft de afdeling metaal van Empatec sleutelkluisjes voor ons gemaakt. We zien Empatec dan ook als verlengstuk van onze organisatie.

 “Een maatschappelijk taak: een toegevoegde waarde en een goede ontwikkeling die voor elke organisatie vanzelfsprekend moet zijn!”

Samenwerking toegevoegde waarde

De samenwerking met Empatec is voor ons een toegevoegde waarde en dat is een goede ontwikkeling. Dit bespreken we ook met andere coöperaties. We hebben immers als organisatie een maatschappelijke taak die voor alle bedrijven vanzelfsprekend moet zijn. De laatste jaren zien we dat Empatec behoorlijke slagen maakt; professioneler, verhoging van de kwaliteit van het werk, goede begeleiding en contacten. We sturen de opdracht door en laten jullie team met een gerust hart alles zelfstandig uitvoeren. Ik denk dat de medewerkers bij Empatec goed laten zien wat voor toegevoegde waarde ze leveren en met een goede kwaliteit. Wij bevelen Empatec van harte aan bij andere organisaties en niet alleen voor woningonderhoud en schilderwerk.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.