Henry Heidema – Technisch directeur Dictator Productie BV Emmeloord


“Mijn advies aan de ondernemer is om langs te gaan bij Empatec Metaal, om zelf te ervaren hoe betrokken de medewerkers zijn.”

Erkenning, waardering en zelfvertrouwen

Dictator Productie BV Emmeloord is een internationaal familiebedrijf. We zijn al ruim tachtig jaar de specialist op het gebied van innovatieve oplossingen voor het ‘gecontroleerd bewegen’ van deuren of poorten. We vinden dat iedereen een plek op de arbeidsmarkt verdient en we zien onszelf als een sociaal maatschappelijke organisatie. Wij geloven dat het werk dat wij uitbesteden bij Empatec zorgt voor erkenning, waardering en zelfvertrouwen bij de medewerkers. Empatec Metaal assembleert inmiddels vijfentwintig jaar halffabricaten voor ons. Het gaat om deursluiters, bevestigingsmateriaal en inpakwerkzaamheden. Wekelijks komt er een chauffeur van Empatec met de geproduceerde halffabricaten, want er is een contante stroom van werk voor hen. Het kan voorkomen dat er meer of minder opdrachten van onze kant zijn en in zo’n geval reageert Empatec Metaal daar flexibel op. De geleverde kwaliteit is goed en het werk wordt nauwkeurig gedaan. Kortom: Wij kunnen ervan op aan.

Betrokken medewerkers

De medewerkers van Empatec Metaal horen er gewoon bij, ze zijn als het ware een verlengstuk van de assemblage. Het werk wat ze voor ons doen is repeterend en specialistisch, ze krijgen hiervoor interne begeleiding bij Empatec Metaal. Begeleiding die wij zelf niet kunnen bieden. Op deze manier het werk uitbesteden past het beste bij ons bedrijf. Dat heeft zich wel bewezen de afgelopen vijfentwintig jaar. Wanneer ik Empatec Metaal vervolgens bezoek valt het me op dat de medewerkers specialist zijn van hun onderdeel, trots en graag meedenken. Of ik Empatec Metaal bij mijn relaties aanbeveel? Jazeker! Mijn advies aan de ondernemer is dan ook om langs te gaan bij Empatec, om zelf te ervaren hoe betrokken de medewerkers zijn.

Terug naar alle ervaringen
Neem contact op met Empatec Metaal

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.