Familie Van Dijk –  Sneek


“We hebben met een gerust hart het tuinontwerp en de uitvoering door Empatec Hoveniers laten doen”

Ervaringen

Toen wij dit huis kochten, zagen wij Empatec Hoveniers regelmatig door onze wijk rijden. Omdat onze tuin een goede onderhoudsbeurt nodig had, hebben we Empatec Hoveniers gevraagd om voortaan het tuinonderhoud voor ons te verzorgen op basis van een onderhoudscontract. Dit ging altijd in goed overleg en naar tevredenheid en zo kwam van het een het ander. Vorig jaar wilden we graag een nieuwe indeling van onze tuin en hebben we gevraagd of Empatec Hoveniers ook een tuinontwerp kon maken en alles kon verzorgen tot aan de bestrating toe.

Totaalplaatje

Met Marcel van Vaals van Empatec Hoveniers hebben we onze wensen besproken en hij heeft er een prachtig totaalplaatje van gemaakt. Voor zowel het groen als de bestrating. Voordat het ontwerp compleet was, zijn er nog wel een aantal aanpassingen gedaan op ons verzoek en duurde het even voordat het definitieve plan er was. Toch sprak deze aanpak ons erg aan, omdat onze tuin helemaal werd zoals wij het graag wilden. En zo ging in het voorjaar de eerste schep de grond in. De eerste planten hebben al in bloei gestaan en we genieten volop van onze tuin.

Eindresultaat

We kijken terug op drukke en intensieve periode, maar voor ons telt het eindresultaat. En dat is prachtig geworden! Wel is een goede begeleiding en een aanspreekpunt voor ons erg belangrijk geweest. Daarnaast hebben we zelf alles nauwlettend gevolgd. We zijn verbaasd wat Empatec Hoveniers allemaal kan en we kunnen het iedereen aanraden. Het maatschappelijke aspect heeft voor ons ook meegewogen in de beslissing voor Empatec Hoveniers te kiezen: iedereen verdient een kans. We hadden er alle vertrouwen in en hebben niet eens een ander bedrijf benaderd voor een plan en offerte. Onze tuin is een plaatje geworden; kijk maar naar de foto’s.

     

     

Bekijk onze vakbedrijven

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.