“We hebben met een gerust hart het tuinontwerp en de uitvoering door Empatec laten doen”.

Empatec Ervaringen Fam. Van Dijk –  Sneek

Fam. Van Dijk –  Sneek

“We hebben met een gerust hart het tuinontwerp en de uitvoering door Empatec laten doen”

Ervaringen

In 2010 kochten wij dit huis en zagen Empatec groen regelmatig door onze wijk rijden. Omdat onze tuin een goede onderhoudsbeurt nodig had, hebben we Empatec gevraagd om voortaan het tuinonderhoud voor ons te verzorgen op basis van een onderhoudscontract. Dit ging altijd in goed overleg en naar tevredenheid en zo kwam van het een het ander. Vorig jaar wilden we graag een nieuwe indeling van onze tuin en hebben we gevraagd of Empatec ook een tuinontwerp kon maken en alles kon verzorgen tot aan de bestrating toe.

Totaalplaatje

Met Marcel van Vaals van Empatec hebben we onze wensen besproken en hij heeft er een prachtig totaalplaatje van gemaakt voor zowel het groen als de bestrating. Voordat het ontwerp compleet was, zijn er nog wel een aantal aanpassingen gedaan op ons verzoek en duurde het even voordat het definitieve plan er was. Toch sprak deze aanpak ons erg aan omdat onze tuin helemaal werd zoals wij het graag wilden. Dit voorjaar ging de eerste schep in de grond. De eerste planten hebben al in bloei gestaan en we genieten volop van onze tuin.

Eindresultaat

We zien terug op drukke en intensieve periode maar voor ons telt het eindresultaat en dat is prachtig geworden. Wel is een goede begeleiding en een aanspreekpunt voor ons erg belangrijk geweest en daarnaast hebben we zelf alles nauwlettend gevolgd. We zijn verbaasd wat Empatec allemaal kan en kunnen het iedereen aanraden. Het maatschappelijke aspect heeft voor ons ook meegewogen in de beslissing voor Empatec te kiezen:  iedereen verdient een kans. We hadden er alle vertrouwen in en hebben zelfs niet eens een ander bedrijf benaderd voor een plan en offerte. Onze tuin is een plaatje geworden; kijk maar naar de foto’s.

     

     

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.