Dirkje Jansma en Monique Klaver – eigenaressen Puurgeschenk


“Wij vinden het samenwerken met Empatec een verrijking van ons leven!”

In de gang en de loods bij Empatec  in Sneek is het een drukte van belang. Dozen, producten en pallets staan hoog opgestapeld. Puurgeschenk en Empatec Verpakken pakken hier duizenden kerstpakketten in voor bedrijven in heel Nederland. Dirkje Jansma en Monique Klaver, eigenaressen van Puurgeschenk, en medewerkers van Empatec Verpakken werken hard om dit voor elkaar te krijgen. Een prachtige samenwerking die al tien jaar duurt. En dit jaar met een eigen uitvinding: de 1,5 meter doos.

 

1,5 meter waardering

Als eerste in Nederland kwam Puurgeschenk met de 1,5 meter waardering-doos. Een doos van 1,5 meter lang, ingepakt met producten, als kerstpakket door bedrijven afgenomen. Een grote waardering dus. Dit werd door veel klanten enthousiast ontvangen. Een mooi idee, wat landelijk veel bekendheid heeft opgeleverd.

Pakketten

Het hele jaar door zit Puurgeschenk in de pakketten: zomerpakketten, bedankpakketten en kerstpakketten. Al vanaf januari zijn Dirkje en Monique druk met de kerstpakketten. Het bezoeken van beurzen, samenstellen van pakketten, inhaken op trends en uitzoeken begint dan allemaal al. Afgelopen week kwamen de eerste producten voor de pakketten binnen bij Empatec. Deze zijn samen met twee medewerkers van Empatec in de loodsen van Empatec in Sneek klaargezet. Ontzettend veel werk. Maar dat heeft ervoor gezorgd dat ze gelijk konden beginnen!

Tien jaar Puurgeschenk

Dirkje en Monique zijn klein begonnen. In de beginperiode zaten ze met zijn tweeën in hun eigen loods pakketten in te pakken. Later met de familie en vrienden. En dat werd steeds groter. Toch zijn ze heel gewoon gebleven. Puurgeschenk verzorgt al jaren pakketten voor klanten door het hele land. Ze zijn er voor iedereen: van advocatenkantoren tot bouwbedrijven. Ze bestaan nu tien jaar en werkt al tien jaar samen met Empatec. Voor klanten zoals: ministerie van Volksgezondheid en Welzijn, Gemeente Amsterdam, longartsen van Nederland, Gamma en Karwei, politie Den Haag en de Pieter Jelles School. Dirkje: “Wij maken alle pakketten op maat als dit gevraagd wordt. Via een aanvraagformulier op de website, of een telefoontje. En stemmen dit af op wat voor type mensen er binnen het bedrijf werken. We vinden het belangrijk dat er goede producten inzitten en vaak nét even anders zijn.”

Samen met Empatec

Vanaf het eerste jaar heeft Puurgeschenk bewust gekozen voor Empatec. Een sociaal werkbedrijf. Dat kan schakelen wanneer het nodig is en mensen werk biedt wat bij hen past. MVO staat voorop in onze keuze voor Empatec. Dirkje: “Als ik zo de hal in kijk naar de medewerkers dan voel ik daar echt iets bij. Overal waar ik kom heb ik het ook over de fijne samenwerking en wat we bereiken met werk uitbesteden aan Empatec. Werk is zo belangrijk, voor iedereen! Er is veel enthousiasme en inzet. Dat is mooi om te zien. Maar het vergt van Monique en mij natuurlijk wel wat aanpassingen. Het gaat gewoon soms net even wat anders. Maar het is al tien jaar goed en ik leer er ontzettend veel van. Want je moet het met elkaar doen. Wij vinden het samenwerken met Empatec een verrijking van ons leven!”

Terug naar alle ervaringen
Neem contact op met Empatec Verpakken

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.