Aant Kingma – Coördinator planmatig onderhoud Wonen Zuidwest Friesland


“Ik weet precies wat ik aan Empatec Hoveniers heb en ik hoef geen andere partij.”

Vanzelfsprekende samenwerking

Wij besteden al jaren onze groenwerkzaamheden uit aan Empatec Hoveniers. Toen ik 30 jaar geleden mijn werkzame carrière begon bij de gemeente Sneek had ik al te maken met veel van de huidige medewerkers. De samenwerking met Empatec vind ik daarom vanzelfsprekend. Ik weet wat ik aan ze heb en voor het snoeien, schoffelen en maaien hoef ik geen andere partij. We hebben een doorlopend onderhoudscontract en dat bevalt prima. Een paar keer per jaar is er een (laagdrempelige) bespreking met de voorman over de geleverde kwaliteit en eventuele verbeterpunten. Dit werkt voor mij het beste, want de voorman staat in het veld en kent onze bewoners en hun persoonlijke wensen. Ik houd van korte lijnen. Ook andersom, zodat we vrij snel kunnen schakelen.

Meer dan alleen groenwerk

Veel van deze medewerkers van Empatec Hoveniers zijn ook onze huurders en dat heeft zijn voordeel. Ze zijn bekend in dit woongebied en zijn er trots op dat ze ‘hun’ wijk goed onderhouden, dat merken we wel. Empatec Hoveniers zorgt voor werk en wij als Wonen Zuidwest Friesland zorgen voor huurwoningen. Maar Empatec Hoveniers doet meer dan alleen het groenwerk. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de bestrating, de riolering checken en afschotverbetering. Ook voor een complete klus waarbij meerdere vakgebieden nodig zijn, kunnen we uitstekend terecht bij Empatec Hoveniers.

Verstand van de beplanting

Ook de voorbereidende werkzaamheden voor gevelonderhoud, het terugsnoeien van beplanting en het verwijderen van klimop regel ik via Empatec Hoveniers. Het is slimmer dat Empatec Hoveniers dat doet, dan een aannemer. Empatec Hoveniers doet het werk netter, heeft verstand van de beplanting en kent de situatie. Wanneer een aannemer met een grote kettingzaag alles weghaalt, start het project meteen slecht. Empatec Hoveniers doet het met beleid. Voor onze organisatie is Empatec Hoveniers een begrip!

Terug naar alle ervaringen
Neem contact op met Empatec Hoveniers

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.