Empatec Cases Weltevree

Weltevree

“Empatec durft de nek uit te steken en dat is een goede ontwikkeling. We hebben enorme waardering voor de inzet en het zoeken naar oplossingen.”

Roel Muskens, Head of Product Development & Production Weltevree

Bijzondere producten op een eerlijke manier geproduceerd

Weltevree is een Nederlands productlabel en ontwikkelt en produceert oorspronkelijke producten voor de leefomgeving. Samen met gerenommeerde ontwerpers creëren we bijzondere meubelen en accessoires voor buiten met als doel dat mensen op een andere manier naar hun omgeving kijken. Voorbeelden hiervan zijn onze Wheelbench; een bank die verplaatsbaar is en mee kan verhuizen met de zon en onze patioset; een beschutte bank met extra hoge rugleuning om de plekjes in een tuin of park te vinden met het mooiste uitzicht. Weltevree is trots op de wijze waarop we produceren en we kunnen zeggen dat alles op een eerlijke manier wordt gemaakt. Zo zijn we ruim anderhalf jaar geleden bij Empatec terechtgekomen omdat dit bedrijf binnen ons plaatje past. In het begin was het zoeken naar de juiste manier van samenwerking maar we hebben enorme waardering voor de inzet en het zoeken naar oplossingen.

Vertrouwen in de toekomst

Empatec durft de nek uit te steken voor nieuwe uitdagingen en dat is een goede ontwikkeling. Er is goed overleg om te zien of producten passen binnen Empatec want bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn ook regelmatig zelf aanwezig op de meubelfabriek om de voortgang te bespreken. Onze eerste opdracht voor Empatec was de productie van strandstoelen maar inmiddels is het assortiment uitgebreid. Weltevree is ontstaan uit de behoefte om buitenproducten voor iedereen toegankelijk te maken en hierin is Empatec voor ons een betrouwbare partner. We zien de samenwerking in de toekomst vol vertrouwen tegemoet. De vraag naar bijzondere meubelen en accessoires voor buiten neemt nog steeds toe op zowel zakelijk als particulier gebied en dat is voor beide bedrijven een goede ontwikkeling.

Neem contact op met Empatec

Terug naar alle cases

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.