Empatec Nieuws Vacature Empatec Publieke Werken

Vacature Empatec Publieke Werken

Wij zoeken een jobcoach voor ons bedrijf Publieke Werken. Dit valt onder de tak Dienstverlening van Empatec

Empatec Dienstverlening

Empatec Dienstverlening is trots op haar mooie regio. Onze hoveniers, natuurbeheerders, stratenmakers, schilders, brugwachters, schoonmakers en monteurs van LED verlichting en zonnepanelen zorgen voor een groene, schone en duurzame woon- en leefomgeving in deze regio. Vanuit onze vier afdelingen: Facilitaire Services, Hoveniers, Publieke Werken en Natuurbeheer doen wij dit voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren.

Publieke werken

Vanuit de afdeling Publieke Werken, verzorgen wij verschillende werkzaamheden voor de gemeentes Súdwest- Fryslân, De Fryske Marren, Waadhoeke, Harlingen, Terschelling, Leeuwarden en Heerenveen. De werkzaamheden bestaan uit het bedienen van bruggen, verzorgen van het groenonderhoud en het verrichten van straatwerk. We doen dit via detachering-overeenkomsten en via reguliere opdrachten. Wat ga je bij ons doen? Je zorgt ervoor dat onze medewerker op de juiste plek werkt. Je coacht je medewerkers die werkzaam zijn in de groenvoorziening in onze gemeentes en je rapporteert en verzorgt de administratie die hier bij hoort. Je zorgt ervoor dat onze aanspreekpunten in de gemeentes tevreden zijn door een waarde toevoegende samenwerking.

Wat ga je bij ons doen?

Je zorgt ervoor dat onze medewerker op de juiste plek werkt. Je coacht je medewerkers die werkzaam zijn in de groenvoorziening in onze gemeentes en je rapporteert en verzorgt de administratie die hier bij hoort. Je zorgt ervoor dat onze aanspreekpunten in de gemeentes tevreden zijn door een waarde toevoegende samenwerking.

Kijk hier voor meer informatie over de vacature en reageer snel:

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.