Empatec Metaal breidt samenwerking uit met EDNL


Empatec Metaal doet goede zaken. Vorig jaar nog bracht EDNL(Electronic design Nederland) zijn gehele productie bij Empatec onder. EDNL is onder meer leverancier van spreekluistersystemen voor liften. Het systeem houdt het aantal `ritten’ bij zodat altijd op het juiste moment onderhoud gepleegd kan worden aan de lift.

Systeem

Het systeem zorgt er ook voor dat personen die in de lift vastzitten kunnen communiceren met de buitenwereld, zodat hulp en daarmee hun redding snel aanwezig is. In ruim 25% van de liften die in Nederland aanwezig zijn, zit zo’n systeem van EDNL. EDNL is daarmee marktleider. Voor het systeem Assist is Empatec Metaal al sinds jaar en dag toeleverancier van de behuizing inclusief een stukje voormontage. Sterker nog: het gehele design en de engineering is door Empatec gedaan.

Systeemleverancier

Tijdens een bezoek op de woensdag voor de Kerst is er gesproken over uitbreiding van de diensten met de volledige montage van het systeem. De volgende dag is er een prijsakkoord bereikt en op 9 januari 2020 is gestart met de instructie van onze mensen, zijn de lopende orders omgebouwd en zijn we voor EDNL niet meer toeleverancier maar systeemleverancier.

Deze uitbreiding is een mooie en grote stap voorwaarts. En hier zijn we erg trots op.

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.