save
Play
Empatec Beeldmerk

Maakwerk | Hout

Maakwerk combineert drie verwante disciplines van Empatec: Hout, Metaal en Montage. Met Maakwerk lanceren we een robuust en krachtig merk dat garant staat voor kwalitatief productiewerk van het hoogst haalbare niveau. Productiewerk dat wordt gerealiseerd door specialistenHout is prachtig en eerlijk. Met dit natuurlijke materiaal is het fantastisch werken. In onze hout – en montagewerkplaats (in Franeker) maken we strak afgewerkte meubelen – en meubelonderdelen. Bijvoorbeeld onderdelen met een tandverbinding. We verwerken trailers vol steigerhout voor buitenkeukens en andere buitenmeubelen. In groot volume én hoge series. Uiteraard wordt alles kwalitatief hoogwaardig afgewerkt.

We monteren ook eenvoudige producten. Bijvoorbeeld het assembleren van voorgezaagd hout tot een verpakkingskist. Hierin worden dure busdeuren over de hele wereld vervoert. En we maken heiblokmutsen voor heipalen. Allemaal producten die goed ‘houtbaar’ zijn. En daar zijn we trots op! en vervaardigd in een indrukwekkend machinepark. Niets is te gek, alles is mogelijk.

Handen uit
de mouwen!

Wij geloven in werk! Bij Empatec leveren we een bijdrage aan het welzijn van een hele hoop mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Iedereen kan een bijdrage leveren! Door de handen uit de mouwen te steken en in beweging te komen voor één van onze vakbedrijven.

Wij Zijn Maakwerk!@2x
Meubel (16)

Waarom kiezen voor
Empatec Hout?

  • We zijn betrokken
  • We denken graag mee. Bijvoorbeeld over het doorontwikkelen van een product.
  • Wij bieden veel mogelijkheden op productiegebied
  • We ondersteunen bij al jouw SROI-vragen
  • Samenwerken met ons vergroot de maatschappelijk betrokkenheid van jouw bedrijf
  • Door met ons samen te werken draagt jouw bedrijf indirect bij aan het bieden van werk aan mensen met een afstand tot arbeidsmarkt.

Empatec Hout; wij zijn Makers. Doeners. Denkers. En stuk voor stuk vakmensen. Wij geloven in werk!

Ons machinepark

7 Spillige boor

CNC boorfrees machines met C-as

Horizontale zaagmachine Holzma

Maakwerk Logo

Geïnteresseerd en
wil je meer weten?

Bel

of

mail

onze accountmanager Johan-Paul Yntema

Johan Paul 2
Johan Paul 2

Wij werken voor en samen met:

“Een combinatie van gunnen en professie.”

Lees de ervaringen van onze klanten