Vakpagina


“Innoveren? Dat doen we
samen met Empatec Meubel!”

Foppe Wiersma – Zakelijke broer Family W

Ontdek Empatec

Empatec Meubel

is goed Houtbaar

Hout, is prachtig en eerlijk. Met dit natuurlijke materiaal is het fantastisch werken en kan Empatec Meubel voor u producten maken die uitnodigen tot gebruik. In onze meubelfabriek in Franeker (Friesland) maken wij houten kinder- en schoolmeubilair, houten meubilair voor luxe safaritenten en buiten- en binnenmeubilair voor bekende en gerenommeerde ontwerpers. Allemaal producten die goed ‘houtbaar’ zijn en daar zijn we trots op!

Meubel 22 1024x683
Meubel 13 1024x683
Meubel 41 1024x683
Meubel 5 1024x683
Meubel 16 1024x683

Ambitieus sociaal werkbedrijf

Uw partner, Empatec Meubel, is betrouwbaar en op u als klant gericht. Wij volgen de ontwikkelingen in de hout- en meubelbranche op de voet. Op deze manier kunnen wij onze vakkennis en ervaring op een innovatieve en professionele manier inzetten voor u als opdrachtgever. Dit ziet u terug in de meubelfabriek. In zowel onze high-end producten, onze technische infrastructuur en onze professionele ontwikkelprogramma’s voor mensen uit diverse doelgroepen; mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven in de kracht en de mogelijkheden van ieder mens.

Geïnteresseerd en

wil je meer weten?

Bel of mail met onze bedrijfsmanager Johannes Brinksma

Bel ons
Mailen
Meubel 22 1024x683

Van grondstof tot eindproduct

Onze productiefaciliteit is met name toegespitst op het produceren van houten materialen van grondstof tot eindproduct of halffabricaat. Het hout wordt machinaal, seriematig en repeterend verwerkt. Uiteraard stellen we hoge eisen aan veiligheid en duurzaamheid en leveren tegen een marktconforme prijs. Ons bedrijf voldoet aan het kwaliteitssysteem ISO 9001-2015

We zijn liefhebbers, die hoogwaardige houten meubels
met toewijding voor u produceren!

Wij werken voor en samen met:

“Een combinatie van gunnen en professie.”

Lees de ervaringen van onze klanten

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.