Op de fiets

Als het even kan is Klaas buiten te vinden. Op de fiets van zijn huis in Sexbierum, naar zijn werk bij Empatec Meubel in Franeker. Als trainer op het voetbalveld. Of onderweg naar de damvereniging. Dit houdt hem fit en vitaal. Ondanks zijn anders werkende geheugen, redt Klaas zich prima in het leven.

Test

“Toen ik jong was kon ik niet meekomen met leren. Mijn leraar op school zag dat. En hij dacht: Klaas zou beter op zijn plek zitten bij Empatec. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik hier kon werken. Ik wist dat er iets niet helemaal klopte in mijn hoofd. Toen ik 40 was heb ik daarom een geheugentest laten doen. Er kwam meteen uit dat ik een kort geheugen heb. Het was voor mij een bevestiging. Iets wat ik al heel lang wist.”

Geen last

“Mensen komen er vaak snel achter dat mijn geheugen anders werkt. Dat vind ik niet erg. Dan moeten mensen het me nog maar een keer vertellen. Ik heb een manier gevonden om er mee om te gaan. Als ik de dingen maar opschrijf, dan komt het wel goed. Ik heb niet echt last van mijn beperking. Ik ben zoals ik ben.”

Ik ben Klaas en ik laat me niet beperken!

Leer ook de andere Helden van Empatec kennen
Lees meer over Empatec Meubel

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.