Empatec Detachering

Detachering

Een werknemer is in dienst bij Empatec en wordt gedetacheerd in uw bedrijf. Ons zusterbedrijf Pastiel verzorgt de Detachering van onze medewerkers. Zij hebben via hun jobcoaches de kennis en kunde om in overleg met u de juiste persoon voor uw werkzaamheden te vinden. Zo bent u er zeker van dat u een vakkundige en gemotiveerde werknemer krijgt, tegen een passend tarief.

U bepaalt in overleg met de werknemer en de jobcoach de duur van het contract, de werktijden en de aard van werkzaamheden. Als het contract verlopen is, besluit u of u de Detachering wilt verlengen, aanpassen of stopzetten. De gedetacheerde werknemer ontvangt zijn salaris van Empatec en blijft daar ook in dienst. Uw administratie blijft daardoor beperkt.

Ziekte en arbeidsongeschiktheid

Als werkgever loopt u geen risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Dit blijft de verantwoordelijkheid van Empatec. De ervaring leert dat het ziekteverzuim onder mensen die gedetacheerd zijn relatief laag is. Het zijn zeer gemotiveerde werknemers voor wie een arbeidsplaats veel waard is.

Begeleiding op de werkvloer

In de proefperiode wordt afgesproken hoe vaak en wanneer de jobcoach bij u langskomt. We begeleiden de werknemer op de werkvloer, zodat hij zijn werk zo goed mogelijk kan doen. Daarnaast stellen we ook ontwikkelingsplannen op en zorgen we voor eventuele aanvullende scholing of cursussen.

In sommige gevallen kan het zinvol zijn om uw medewerkers voor te lichten over de beperkingen van een medewerker en hoe daarmee om te gaan. Ook die voorlichting verzorgt Pastiel. De begeleiding op de werkvloer is altijd maatwerk.

Ga naar de website van Pastiel voor meer informatie over Detacheringen en de contactgegevens van de betreffende jobcoaches.

 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.